Nyhetsbrev - Golfens dag 2018

Ta med en kompis till Golfens dag 26 maj!

Lördag 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på ForshagaDeje GK kommer att bjuda på massor av roliga aktiviteter och prova på-golf. Du som medlem är hjärtligt välkommen – gärna tillsammans med familj och nyfikna icke-golfande vänner.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat fyra år i rad och det är många fler som är nyfikna och funderar på att börja spela. Golfens dag är ett perfekt tillfälle att fånga upp intresset. Därför bjuder vi in alla i Deje och Forshaga och så klart alla andra runtom och även mer långväga gäster till att prova på golf, umgås, njuta av vår fina miljö, besöka Golfshopen (Golfstore ForshagaDeje) och äta gott i restaurang Bistro Kvarnen. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 11.00 och 15.00 och hoppas på många besökare och nya medlemmar.

Vi kommer även få exklusivt besök av Oscar Hertzberg som är en professionell golfspelare och har meriter från landslagsspel på både herr och juniornivå. Missa inte er chans att få komma och träffa Oscar, det kommer bli grymt!

För att vår Golfens dag ska bli riktigt lyckad behöver vi din hjälp! Boka in lördag 26 maj i din kalender och ta med familj och vänner till en rolig dag på klubben. Marknadsför gärna dagen genom att dela våra inlägg i sociala medier och var med och sprid golfglädje i hela Sverige.

Preliminärt tidschema:

• 11.00                       Golfens dag öppnar
  • 11:00-15:00            Olika aktiviteter
  • 15.00                       Avslutning
  • Hela dagen:           Prova-på-golf, roliga tävlingar, m.m.

Möjlighet att få se på de maskiner som används

ute på banan (olika sorters klippare, traktor, mm)

Golfshopen är öppen med erbjudanden och Grand opening av restaurang Bistro Kvarnen.

Vi behöver också vara många från klubben som ser till att alla besökare har kul och känner sig välkomna. Är du intresserad av att hjälpa till med olika aktiviteter inför eller under själva dagen – kontakta Medlemskommittén.

Läs mer om Golfens dag påwww.forshagadejegk.se (klubbens hemsida) samt www.golfensdag.se.

Hoppas att vi ses!

Välkomna!