Medlemssköj 2018

2018-10-01 10:49
I lördags 29 september hölls den årliga säsongsavslutningen för medlemmar.
  • Uppdaterad: 2018-10-01 10:49

Medlemssköj 2018 lördag 29 september.

Tyvärr var det inte så stor uppslutning på vår säsongsavslutning för medlemmar som vi hoppats på, men det var jättekul med de som kom och deltog i dagens aktiviteter.

Dagen började kl. 10:00 med en 2-manna scramble (ihoplottade lag) över 18-hål. Det var lite stôlligheter utefter banan. Fast trots detta visade det sig att det blev riktigt skapliga scorer ändå.

Mellan golftävlingen och kvällsaktiviteterna så fanns det möjlighet till bastubad, bad i Skivtjärn och dusch vid Skidstugan.

Kl 18:00 så träffades vi igen alla vid Skidstugan, där började vi med en tipspromenad (hocken stôlle skrev di frågera?).

Därefter hade vi prisutdelning för dagens golftävling (6 priser). För att hålla på spänningen lite så hölls tävlingen 'dold' på golf.se fram till prisutdelningen. Resultaten går nu att se på golf.se. Klicka här: Resultat

Så blev det äntligen dags för middag som bestod av en Taco-buffé och därefter kaffe och kaka.

Självklart blev det en liten prisutdelning för kvällens tipspromenad också. Tipset bestod av 13 frågor (Ej googlingsbara och superhemliga för alla utom en, som deltog utom tävlan).

Vinnare i tipspromenaden blev:

1:a   Jan-Åke Åsberg, 12 poäng

2:a   Richard Lazar, 10 poäng

3:a   John-Erik Bergsman, 9 poäng

Stort tack till alla deltagare och till er som var med och anordnade!!!!

Skribent: Gun Ohlsson