Lokala Regler ForshagaDeje GK 2018

Dessa Kompletterande Lokala Regler gäller som tillägg till VGDF:s Regelkort 2018.

Out of Bounds Regel 27

Stängsel på hål 14, 15 och 16 är gräns för out of bounds.

Staket och stängsel är utanför banan och är fasta föremål och spelaren får inte lättnad enligt Regel 24–2.

Vattenhinder Regel 26–1

Alla omarkerade diken/dammar är sidovattenhinder. Gränsen till hindret går där marken bryter av mot hindret.

Droppzon Regel 26–1

Om en boll är i eller om det är känt eller så gott som säkert att en boll som inte hittas är i vattnet på hål 8B och 17 får spelaren fortsätta enligt Regel 26–1 eller som ett ytterligare alternativ droppa en boll med ett slags plikt i droppzonen. Se VGDF:s Regelkort 2018.

Mark under arbete (MUA) Regel 25–1

• Fast inbäddade stenar och berg i dagen på en finklippt del av spelfältet – se Regel 25–2.
  • Skador i bunkrar orsakade av rinnande vatten, såsom blottade stenar, gropar eller fåror, är mark under arbete. Inverkan av skador av rinnande vatten på spelarens stans är inte störande inverkan enligt denna regel.

Oflyttbara hindrande föremål Regel 24–2

Alla avståndsmarkeringar, inklusive gul-svarta 150 meterspinnar, är oflyttbara hindrande föremål.

PLIKT FÖR
BROTT MOT LOKALA REGLER