Sweetspot

Vi lämnar min golf och Golfförbundets system och istället kommer vi att använda Sweetspot som bokningssystem. Det du behöver göra är att ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play. Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.onelink.to/sweetspot

Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid genom bara tre klick i appen. Det nya systemet är baserat på utbud och efterfrågan vilket gör att priset varierar beroende på dag och tid, så du kan välja tid efter hur mycket en GF gäst vill betala! Det här känns som framtiden, så här fungerar det inom hotell och flyg så varför inte golf?

Vi är nu 3 banor i Värmland som kommer använda oss av Sweetspot. Bryngfjorden och Sommarro är redan igång. Flera banor ansluter under hösten och i sommar har 38 banor använt sig av Sweetspot. Bl a Hills, Ullna och Elisefarm men även banor som A6, Lysegården, Nässjö och Lycke.

Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss. Vi får ett modernt system som kommer att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats. Detta är ett steg att alltid arbeta för att skapa en attraktivare anläggning där vi kan lägga resurser på det som skapar värde. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt.

Emil Meijer